Γνωρίζουμε πως να φροντίζουμε τα αγαπημένα σας τετράποδα

 

Προτεραιότητα μας είναι να τα φροντίσουμε, όπως κανένας άλλος. 
Αφοσιωμένη Ομάδα

 

Οι κτηνίατροι μας, ο Δρ Ξενοφών Διαουρής, ο Δρ Γιώργος Ευαγγέλου και η Δρ Κωνσταντίνα Πέτρου εργάζονται ομαδικά για την υγεία και ευζωία των ζώων. 

Εκπαιδεύουμε τους ιδιοκτήτες και συνεργαζόμαστε μαζί τους, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τα αγαπημένα τετράποδα μέλη της οικογένειάς τους. 

Εγγυόμαστε ότι ο κάθε ασθενής παίρνει αγάπη και στοργή, από τα μέλη της ομάδας μας, όπως παίρνει και από το σπίτι του. 

Υπηρεσίες

 

Η παρακολούθηση της υγείας του κατοικίδιου ζώου σας είναι σημαντική. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προβλημάτων υγείας θα διασφαλίσει μια μακρόχρονη, υγιή και δραστήρια ζωή για το κατοικίδιο ζώο σας.

 

Η έμφαση στην εκπαίδευση των ιδιοκτητών μας βοηθά να εργαστούμε για το καλύτερο πλάνο υγείας των τετράποδων φίλων μας. 

 

 

Μάθετε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

ΝΕΟ Ωράριο!

 

Με το νέο διευρυμένο ωράριο βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά σας.

 

Είμαστε ανοιχτοί για εξετάσεις καθημερίνα από τις 8.30πμ μέχρι τις 7.30μμ και Σάββατα από τις 9πμ μέχρι τις 1.30μμ. Κυριακές βλέπουμε μόνο επείγοντα. 

 

Για επείγοντα καλέσετε στο  99-166-100

Προτεραιότητα μας να φροντίσουμε την υγεία τους.
Αυτό γνωρίζουμε, αυτό κάνουμε. 

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κτηνιατρικού Κέντρου AnimalCare. 

 

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο AnimalCare, έχουμε δεσμευτεί να ξεπαιρνούμε τα όρια αγάπης και αφοσίωσης προς τους ασθενείς μας. Οι γιατροί μας Δρ Ξενοφών Διαουρής, ο Δρ Γιώργος Ευαγγέλου και η Δρ Κωνσταντίνα Πέτρου, καθώς και το βοηθητικό μας προσωπικό, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εκπλήρωση του πρωταρχικού τους στόχου που είναι η υγεία και η ευζωία των ζώων που βρίσκονται στην ανάγκη τους. 

 

Η επιθυμία μας να παρέχουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες επιλογές προς τα ζώα αλλά και η άρτια εκπαίδευση στους ιδιοκτήτες για σωστή φροντίδα των κατοικιδίων ζώων τους, μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Το κτηνιατρικό μας Κέντρο είναι εδώ για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σας, να σας στηρίξει και να διαφυλάξει την υγεία του τετράποδου μέλους της οικογένειας σας, καθόλη τη διάρκεια της ζωής του. Από κουταβάκι ή γατάκι μέχρι και τα γηρατειά τους. 

Νιώθουμε περήφανοι για το κέντρο μας, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και άρτια στελεχωμένο για να παρέχει σύγχρονη και αποτελεσματική κτηνιατρική φροντίδα για το κατοικίδιο ζώο σας. Περιγιηθείτε στο ιστότοπο μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να μας επισκευτείτε και να ενταχθείτε κι εσείς στην μεγάλη μας οικογένεια. Είμαστε ανοιχτά τις καθημερινές και Σάββατα και εξετάζουμε με ραντεβού.