ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διατήρηση της υγείας των τετράποδων μελών της οικογένειας σας και δεν εφησυχαζόμαστε με οτιδήποτε λιγότερο από το καλύτερο. Θέλετε ένα συνεργάτη που θα σας παρέχει την καλύτερη υπηρεσία για όλες τις ανάγκες υγείας του κατοικιδίου σας, από την εξέταση ρουτίνας μέχρι το επείγον. Θέλετε τον εφησυχασμό ότι το ζώο σας θα παίρνει πάντοτε αγάπη και υψηλής ποιότητας κτηνιατρική υπηρεσία σε κάθε του επίσκεψη. Αυτό είναι ακριβώς που θα έχετε να αντιμετωπίσετε αν εμπιστευτείτε την υγεία του ζώου σας στο Κτηνιατρικό κέντρο AnimalCare.

Έχουμε δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσουμε τον κατάλληλο χώρο που θα παρέχει τις υπηρεσίες που να καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης κτηνιατρικής επιστήμης. Από εξετάσεις ρουτίνας μέχρι και πιο εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις. Αυτό, όχι μόνο κάνει την δικιά σας ζωή πιο εύκολη, αλλά και πολύ καλύτερη για την υγεία του ζώου σας. Όποια και να είναι η κτηνιατρική φροντίδα που θα λάβει το ζώο σας, θα νιώθει άνετα γιατί θα περιτρυγιρίζεται από οικεία πρόσωπα που τα χειρίζονται με αγάπη και στοργή. 

Για την πλήρη γκάμα υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε παρακαλούμε όπως περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες. 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Εργαστηριακά

Διαθέτουμε τους πιο σύγχρονους αιματολογικούς και βιοχημικούς αναλυτές στην Λευκωσία για να έχουμε άμεσα και έγκυρα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με εξωτερικά χημεία για πιο εξειδικευμένες αναλύσεις. 

Επείγοντα

Σε περιπτώση επείγοντος παρακαλούμε όπως καλέσετε στο 99-166-100

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε 24/7 διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει. 

Κλινικές Εξετάσεις Ρουτίνας

Πιστεύουμε ακράδαντα οτι οι τακτικές κλινικές εξετάσεις συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των κατοικιδίων ζωων σας και την πρόληψη ασθενειών. 

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Εκτελούμε χειρουργεία ρουτίνας μαλακών ιστών όπως στειρώσεις και εξαιρέσεις μαζών αλλά και πιο εξειδικευμένα χειρουργεία όπως ορθοπαιδικά και νευρολογικά. 

Οδοντιατρική

Δίνουμε συμβουλές για την προληπτική οδοντιατρική αλλά και παρέχουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες όπως καθαρισμό και εξαγωγές δοντιών με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε. 

Παθολογία

Η κτηνιατρική είναι πολυδιάστατη και πολυσχιδής επιστήμη. Αφορά την διάγνωση και θεραπεία όλων των συστημάτων των κατοικιδίων μας ζώων όπως το καρδιοαναπνευστικό, ενδοκρινολογικό, αναπαραγωγικό, γαστρεντερικό κτλ. 

Ακτινολογία

Διαθέτουμε σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα και υπέρηχο για άμεση διάγνωση παθολογικών καταστάσεων.

Προληπτική Κτηνιατρική

Προωθούμε την διατήρηση της υγείας των ζώων μας μέσα από την προληπτική κτηνιατρική όπως εμβολιασμοί και αποπαρασιτισμοί για τα ενδο και έξω παράσιτα. 

Προγράμματα Υγείας για κουτάβια και γατάκια

Κλινική εξέταση, εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις, μετρήσεις βάρους και συμβουλές για την εκπαίδευση τους είναι μερικά από τα σημαντικά βήματα για μια υγιή ανάπτυξη τους.

Προγράμματα Υγείας για Ηλικιωμένα ζώα

Σκύλοι και γάτες αντιμετωπίζουν πιο έντονα προβλήματα υγείας καθώς μεγαλώνουν. Θα σας συμβουλέψουμε για τις κατάλληλες εξετάσεις που πρέπει να γίνουν για το κάθε ένα ζώο ξεχωριστά. 

Pet shop

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από τροφές κλινικής δίατας και καθημερινές. Θα βρείτε επίσης είδη pet shop όπως λουράκια, κρεβατάκια κ.α.

Νοσηλεία

Κάποιες φορές είναι αναγκαία η νοσηλεία του ζώου σας για την στενή παρακολούθηση του από τον θεράποντα κτηνίατρο του. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποτελεσματική νοσηλεία του.